Termeni si Conditii

Prezentul document este cel care reglementeaza functionabilitatea comunitatii YouMap.


Va rugam sa il cititi cu atentie. Acceptarea acestui document (denumit TERMENI SI CONDITII) este obligatorie pentru a deveni membru al comunitatii YouMap. Va multumim si va asiguram de bunele noastre intentii,


Echipa YouMap


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


MAPPERS Consult SRL cunoaste si respecta toate obligatiile ce revin operatorilor in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal (reglementate prin Legea nr. 677/2001, modificata si completata) si este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 30889. Conform legii, MAPPERS CONSULT administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. MAPPERS CONSULT colecteaza aceste date pentru a intocmi rapoarte de cercetare cantitative, statistice. Toate datele pe care le cerem de la dumneavoastra sunt necesare pentru acest tip de analiza. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza aceste date ne va determina sa nu va mai invitam la alte cercetari de piata on-line si nici nu va vom putea acorda statutul de membru al comunitatii YouMap. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre MAPPERS CONSULT si sunt comunicate beneficiarilor studiului intr-o forma care asigura anonimatul: raspunsurile dumneavoastra nu sunt asociate cu datele dumneavoastra personale. Arhivarea rezultatelor se face intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor ce au participat la respectivul studiu, iar beneficiarii studiilor au dreptul doar asupra rezultatelor in sens matematic, statistic. MAPPERS CONSULT nu va divulga informatiile dumneavoastra individulale colectate prin intermediul acestei platforme. Dumneavoastra beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite un email de informare la adresa: contact@mappers.ro. Pe langa datele furnizate de catre dumneavoastra, inregistram si vizitele pe platforma YouMap: adresa computerului, data, ora, tipul browser-ului, sistemul de operare, paginile descarcate si rezolutia ecranului pentru a monitoriza performantele serverului. Acest site foloseste cookies si fingerprinting digital. Prin acceptul dumneavoastra de a intra in comunitatea YouMap va exprimati acordul asupa folosirii cookie-urilor si a fingerprinting-ului digital. Persoanele inscrise in comunitatea YouMap sunt de acord ca MAPPERS CONSULT sa stocheze informatiile personale, raspunsurile la chestionare si orice alte informatii asociate persoanei respective ca membru al comunitatii YouMap si sa le folosesca in scop statistic.


CINE POATE INTRA IN COMUNITATEA YOUMAP?


Orice persoana cu varsta de peste 16 ani impliniti poate intra in comunitatea YouMap. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a selecta membrii comunitatii YouMap si de a refuza intrarea anumitor persoane, fara a da o explicatie la acest lucru. Intrarea in comunitatea YouMap a persoanelor cu varsta sub 16 ani se poate face numai cu acordul scris al parintilor/reprezentantului legal. In cazul in care o persoana declara ca are varsta mai mare sau cel putin egala cu 16 ani MAPPERS CONSULT nu poate fi tras la raspundere pentru inregistrarea datelor personale a respectivei persoane. Prin acceptarea intrarii in acest panel confirmati faptul ca informatiile pe care le oferiti sunt corecte si conforme cu realitatea.

 


IESIREA DIN COMUNITATEA YOUMAP


Orice membru al comunitatii YouMap poate sa-si manifeste in orice moment dorinta de a iesi din aceasta comunitate, trimitand un mail de informare privind aceasta decizie la adresa contact@mappers.ro. La scurt timp vom sterge informatiile despre acea persoana din baza noastra de date si nu o vom mai contacta in viitor pentru a o invita sa participe la studii online. 
Daca o persoana nu a raspuns la nici macar o invitatie de participare la sondaje pe o perioada mai mare de 12 luni, acea persoana va fi declarata inactiva. MAPPERS CONSULT isi rezerva dreptul de a sterge toti membrii inactivi. 
In mod regulat, pentru a garanta calitatea analizelor statistice livrate de catre MAPPERS CONSULT beneficiarilor studiilor, membrii comunitatii YouMap trebuie schimbati. MAPPERS CONSULT are dreptul de a anula calitatea de membru al comunitatii YouMap oricarui utilizator crede de cuviinta, fara a-l avertiza in prealabil si fara a justifica decizia.
In cazul in care, MAPPERS CONSULT constata faptul ca un membru al comunitatii YouMap nu a respectat TERMENII SI CONDITIILE acestei comunitati, are dreptul de a ii anula calitatea de membru al comunitatii YouMap fara a-l avertiza in prealabil si fara a justifica decizia.
In situatia in care, din orice motiv, un membru al comunitatii YouMap devine inactiv/iese/este exclus din comunitate, punctele acumultate de acesta vor fi anulate (cu exceptia punctelor care au fost transformate in tichete cadou in prealabil).

 


CUM FUNCTIONEAZA COMUNITATEA YOUMAP?


Toti membrii comunitatii YouMap, prin acceptarea TERMENILOR SI CONDITIILOR comunitatii YouMap si-au dat acceptul de a primi invitatii pe e-mail si de a raspunde la sondaje. 
Va vom trimite pe adresa de e-mail specificata in formularul de inscriere un link de confirmare a contului de utilizator. Dupa activarea contului de utilizator va rugam sa va completati profilul; astfel, vom putea sa va invitam sa participati la cat mai multe proiecte si veti avea posibilitatea sa castigati cat mai multe puncte!
In acest sens, va vom trimite pe mail invitatii de completare a diverselor chestionare aferente proiectelor noastre. Fiecare chestionar completat in intregime, cu buna credinta si intr-un interval de timp decent, va va aduce un numar de puncte comunicat in prealabil. 
Numarul de puncte difera de la un chestionar la altul si depinde de mai multi factori (de durata chestionarului, de complexitatea acestuia, etc). 
Fiecare chestionar se poate completa o singura data, intr-o singura sesiune. Este interzisa completarea de catre altcineva cu exceptia titularului contului YouMap care a primit invitatia.
Pentru ca vrem sa va recompensam pentru actiunile care necesita timp si implicare din partea dumneavoastra, aceasta platforma va ofera mai multe oportunitati de a castiga puncte: activarea contului dumneavoastra de utilizator va aduce 10 puncte, daca va conectati cu contul dumneavoastra de Facebook primiti in total 20 puncte, ori de cate ori un prieten recomandat de dumneavostra isi activeaza contul YouMap primiti 5 puncte, etc. 

Conectarea cu contul dumneavoastra de Facebook se poate face numai o singura data. In situatia in care va conectati cu contul de Facebook de mai mult de o data, punctele acumulate din conectarile multiple la contul de Facebook vor fi sterse din contul dumneavoastra de Youmap.
Sistemul va actualiza numarul de puncte automat in maxim 5 zile lucratoare din momentul in care dumneavoastra ati efectuat o activitate cu puncte asociate.
In momentul in care aveti un numar de 1000 de puncte puteti sa le transformati in bani eliberati sub forma de tichete cadou. 1000 de puncte echivaleaza cu contravaloarea a doua thichete cadou fiecare in valoare de 50 RON (in total, echivalentul a 100 RON).

 


ADEVARATA IDENTITATE


Este interzisa detinerea a doua sau mai multe conturi YouMap de catre aceeasi persoana. MAPPERS CONSULT isi rezerva dreptul de a verifica si inactiva toate conturile persoanelor care incalca aceasta regula. In aceasta situatie punctele acumulate vor fi anulate.

 


SECURITATEA DATELOR


MAPPERS CONSULT a luat masuri pentru securizarea datelor. Cu toate acestea, daca un virus va aparea in e-mailul trimis catre membrii YouMap, MAPPERS CONSULT nu poate fi responsabil in niciun fel de consecintele acestor probleme, iar respondentii nu pot in niciun fel sa ceara despagubiri materiale sau de orice alta natura.

 


INREGISTRAREA RASPUNSURILOR LA SONDAJ


Pentru orice proiect de sondare de opinie este necesar un anumit profil de consumator, in functie de tema respectivului sondaj. In cazul in care, in urma completarii partiale a sondajului constatam faptul ca profilul dumneavoastra nu este cel necesar respectivului sondaj, veti primi o notificare de multumire pentru participarea dumneavoastra si veti fi scos automat din sondaj raspunsurile dumneavoastra nefiind eligibile.
De asemenea, cand un numar reprezentativ de respondenti din punct de vedere statistic au raspuns la sondaj, MAPPERS CONSULT (sau beneficiarul studiului) are dreptul in orice moment sa inchida proiectul si sa refuze orice raspuns la sondaj.
MAPPERS CONSULT are dreptul de a nu inregistra raspunsurile la sondaj, de a nu acorda punctele aferente sau de a le retrage daca constata ca persoana respectiva a dat raspunsuri false la sondaj, a raspuns in locul altei persoane, are mai multe conturi YouMap sau nu  a respectat TERMENII SI CONDITIILE acestei platforme. 
Prin acceptarea intrarii in acest panel confirmati faptul ca informatiile pe care le oferiti sunt corecte si ca raspunsurile chestionarelor completate reprezinta perspectiva dumneavoastra sincera referitoare la subiectele dezbatute.
MAPPERS CONSULT nu poate garanta un numar minim sau maxim de invitatii care se vor trimite fiecarui membru YouMap de-a lungul unui an de zile. 

 


TRANSFERAREA DATELOR UNEI TERTE PARTI


Membrii comunitatii YouMap isi dau acordul ca MAPPERS CONSULT sa transfere informatiile si raspunsurile la sondaje unei terte parti (inclusiv unei alte firme de cercetare de piata) care va utiliza acele informatii doar in sens statistic (fara a face public numele persoanelor, adresa, sau alte informatii private.) 
MAPPERS CONSULT isi rezerva dreptul de a folosi raspunsurile la sondaje si rapoartele statistice inclusiv in scopul de promovare a serviciilor sale (rapoarte, prezentari, lucrari de specialitate, conferinte, articole publicate, etc).

 


CONVERSIA PUNCTELOR


In momentul in care un membru al comunitatii YouMap obtine minim 1000 puncte poate sa le transforme in bani eliberati sub forma de tichete cadou. 1000 de puncte echivaleaza cu contravaloarea a doua thichete cadou fiecare in valoare de 50 RON fiecare (in total, echivalentul a 100 RON). Pentru a transforma punctele in tichete cadou, va rugam sa ne scrieti un mail la adresa contact@mappers.ro in care sa mentionati: numele si prenumele, adresa completa si CNP-ul dumneavoastra. Avem nevoie de toate aceste date pentru a va putea trimite printr-un curier tichetele cadou aferente punctelor din contul dumneavoastra. CNP-ul este necesar deoarece MAPPERS CONSULT plateste impozitele aferente acestor tichete cadou conform legilor in vigoare.


MAPPERS CONSULT isi rezerva dreptul de a modifica oricand regulile de functionare a comunitatii. Modificarile vor fi anuntate prin publicarea lor in TERMENI SI CONDITII. MAPPERS CONSULT isi rezerva dreptul de a inchide/inactiva comunitatea YouMap oricand, pentru orice perioada de timp si pentru orice motiv considera de cuviinta. In cazul in care comunitatea YouMap este inactiva/inchisa toate punctele acumulate de membrii vor fi anulate.

 


EXCLUDEREA RESPONSABILITATII


MAPPERS CONSULT nu isi asuma responsabilitatea unor eventuale inadvertente, omisiuni, neclaritati, majore sau minore, aparute in continutul acestui site si nici nu poate fi trasa la raspundere pentru pagubele care isi gasesc legatura direct sau indirect prin utilizarea acestui site.