Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


MAPPERS Consult SRL cunoaste si respecta toate obligatiile ce revin operatorilor in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal (reglementate prin Legea nr. 677/2001, modificata si completata) si este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 30889. Conform legii, MAPPERS CONSULT administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


MAPPERS CONSULT colecteaza aceste date pentru a intocmi rapoarte de cercetare cantitative, statistice. Toate datele pe care le cerem de la dumneavoastra sunt necesare pentru acest tip de analiza. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza aceste date ne va determina sa nu va mai invitam la alte cercetari de piata on-line si nici nu va vom putea acorda statutul de membru al comunitatii YouMap.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre MAPPERS CONSULT si sunt comunicate beneficiarilor studiului intr-o forma care asigura anonimatul: raspunsurile dumneavoastra nu sunt asociate cu datele dumneavoastra personale. Arhivarea rezultatelor se face intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor ce au participat la respectivul studiu, iar beneficiarii studiilor au dreptul doar asupra rezultatelor in sens matematic, statistic.


MAPPERS CONSULT nu va divulga informatiile dumneavoastra individulale colectate prin intermediul acestei platforme.


Dumneavoastra beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite un email de informare la adresa: contact@youmap.ro .


Pe langa datele furnizate de catre dumneavoastra, inregistram si vizitele pe platforma YouMap: adresa computerului, data, ora, tipul browser-ului, sistemul de operare, paginile descarcate si rezolutia ecranului. Acest site foloseste cookies si fingerprinting digital. Prin acceptul dumneavoastra de a intra in comunitatea YouMap va exprimati acordul asupa folosirii cookie-urilor si a fingerprinting-ului digital.


Persoanele inscrise in comunitatea YouMap sunt de acord ca MAPPERS CONSULT sa stocheze informatiile personale, raspunsurile la chestionare si orice alte informatii asociate persoanei respective ca membru al comunitatii YouMap si sa le folosesca in scop statistic.