Intrebari Frecvente

Bine ai venit in comunitatea YouMap!


Ne bucuram sa te avem alaturi de noi!


Pentru facilitarea utilizarii acestei platforme am selectat cele mai frecvente topicuri si am raspuns pe scurt la acele intrebari. Pentru informatii complete te rugam sa accesezi sectiunea TERMENI SI CONDITII.


Nu uita, iti stam la dispozitie pentru orice intrebari la adresa: contact@mappers.ro

  • CINE SUNTEM?
  • CE ESTE COMUNITATEA YOUMAP?
  • CINE POATE INTRA IN COMUNITATEA YOUMAP?
  • CUM MA POT INSCRIE IN COMUNITATEA YOUMAP?
  • POATE O PERSOANA SA DETINA DOUA SAU MAI MULTE CONTURI YOUMAP?
  • CUM FUNCTIONEAZA COMUNITATEA YOUMAP?
  • DE CE ESTE IMPORTANT SA COMPLETEZ CAPITOLUL “INTERESELE MELE”?
  • CONVERSIA PUNCTELOR
  • CONFIDENTIALITATEA DATELOR

CINE SUNTEM?


MAPPERS CONSULT este o companie de cercetare de piata. Clientii nostri sunt firme din diverse domenii (bunuri de larg consum, din domeniul serviciilor financiare, turism, telecomunicatii etc) care vor sa afle de la consumatori parerea lor despre diverse produse si servicii. In nici un caz nu te vom deranja cu mesaje de promovare, de publicitate sau de vanzari.

CE ESTE COMUNITATEA YOUMAP?


YouMap este o comunitate on-line, un grup de persoane – utilizatori de internet care si-au exprimat consimtamantul de a deveni membrii.  Comunitatea YouMap are ca scop principal colectarea informatiilor necesare realizarii unor studii de cercetare de piata cantitative de tip statistic. Fiecare membru al comunitatii YouMap trebuie sa accepte si sa respecte TERMENII SI CONDITIILE comunitatii YouMap.

CINE POATE INTRA IN COMUNITATEA YOUMAP?


Orice persoana cu varsta de peste 16 ani impliniti poate intra in comunitatea YouMap. Intrarea in comunitatea YouMap a persoanelor cu varsta sub 16 ani se poate face numai cu acordul scris al parintilor/reprezentantului legal.

CUM MA POT INSCRIE IN COMUNITATEA YOUMAP?


Inscrierea in comunitatea YouMap se face fie prin conectarea contului personal de FACEBOOK, fie prin completarea formularului de inscriere.

In cazul in care un utilizator isi conecteaza contul YouMap cu cel de FACEBOOK, trebuie si sa accepte ca platforma YouMap sa citeasca anumite date aferente contului FACEBOOK. Avem nevoie de toate aceste date pentru a putea avea o adresa valida de e-mail unde sa-ti trimitem invitatii de participare la diverse sondaje on-line cat si pentru a-ti intelege mai bine profilul personal si deci pentru a te putea invita la cat mai multe sondaje care ti se potrivesc. Accesul la contul YouMap se realizeaza imediat dupa corelarea datelor aferente contului FACEBOOK. In cazul in care inscrierea cu optiunea FACEBOOK esueaza (din diverse motive, inclusiv daca nu avem acceptul de a culege datele de care avem nevoie) te vom redirectiona catre inregistrarea prin completarea unui camp minimal de date personale. 

In cazul in care inscrierea in comunitatea YouMap se face prin completarea formularului de inscriere, ulterior completarii acestuia, iti vom trimite pe adresa de e-mail specificata un link de confirmare a contului de utilizator.  Accesul la contul YouMap se poate face dupa activarea contului de utilizator prin lik-ul de confirmare (activarea contului trebuie facuta in intervalul de timp mentionat in e-mailul de confirmare).

POATE O PERSOANA SA DETINA DOUA SAU MAI MULTE CONTURI YOUMAP?


Este interzisa detinerea a doua sau mai multe conturi YouMap de catre aceeasi persoana. Prin acceptarea intrarii in acest panel fiecare utilizator confirma faptul ca informatiile pe care le ofera sunt corecte. MAPPERS CONSULT isi rezerva dreptul de a verifica si inactiva toate conturile persoanelor care incalca aceasta regula.

 

CUM FUNCTIONEAZA COMUNITATEA YOUMAP?


Toti membrii comunitatii YouMap si-au dau acceptul de a primi invitatii pe e-mail si de a raspunde la sondaje.

In functie de proiectele pe care le avem si de profilul fiecarui membru YouMap, vom trimite pe adresa de e-mail asociata contului YouMap invitatii de completare a diverselor chestionare aferente proiectelor noastre. Temele abordate sunt variate si tin de viata de zi cu zi, despre cum si cand folositi diverse produse de larg consum, servicii financiare, sau despre cum preferati sa va petreceti timpul liber, etc.

Ca multumire pentru timpul si implicarea membrilor YouMap, fiecare chestionar completat in intregime, cu buna credinta si in intervalul de timp specificat, va aduce un numar de puncte comunicat in prealabil. Mai mult, aceasta platforma ofera si alte activitati care pot aduce puncte – toate aceste activitati si punctele aferente sunt mentionate in cadrul platformei.

In momentul in care ai acumulat un numar de minim 1000 de puncte poti sa le transformi in bani eliberati sub forma de tichete cadou. 1000 de puncte echivaleaza cu contravaloarea a doua tichete cadou fiecare in valoare de 50 RON (in total, echivalentul a 100 RON).

DE CE ESTE IMPORTANT SA COMPLETEZ CAPITOLUL “INTERESELE MELE”?


Pentru orice proiect de sondare de opinie este necesar un anumit profil de consumator, in functie de tema respectivului sondaj. Pentru a te putea invita sa participi la cat mai multe dintre proiectele noastre, este important sa intelegem care sunt temele si sondajele care ti se potrivesc. In plus, completarea sondajelor aferente capitolului “INTERESELE MELE” iti aduce puncte!

CONVERSIA PUNCTELOR


In momentul in care un membru al comunitatii YouMap obtine minim 1000 puncte poate sa le transforme in bani eliberati sub forma de tichete cadou. 1000 de puncte echivaleaza cu contravaloarea a doua thichete cadou fiecare in valoare de 50 RON (in total, echivalentul a 100 RON).

Pentru a transforma punctele in tichete cadou, te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa contact@mappers.ro in care sa mentionezi: numele si prenumele, adresa completa si CNP-ul. Avem nevoie de toate aceste date pentru a putea trimite printr-un curier tichetele cadou aferente punctelor din contul tau. CNP-ul este necesar deoarece MAPPERS CONSULT plateste impozitele aferente acestor tichete cadou conform legilor in vigoare. 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR


Tratam cu maxima seriozitate politica de confidentialitate a datelor.

 

MAPPERS CONSULT cunoaste si respecta toate obligatiile ce revin operatorilor in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal (reglementate prin Legea nr. 677/2001, modificata si completata) si este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 30889. Conform legii, MAPPERS CONSULT administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza toti membrii comunitatii YouMap.

 

MAPPERS CONSULT colecteaza aceste date pentru a intocmi rapoarte de cercetare cantitative, pe baze statistice. Toate datele pe care le cerem membrilor comunitatii YouMap sunt necesare pentru acest tip de analiza.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre MAPPERS CONSULT si sunt comunicate beneficiarilor studiului intr-o forma care asigura anonimatul: raspunsurile nu sunt asociate cu datele personale ale utilizatorilor. Arhivarea rezultatelor se face

intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor ce au participat la respectivul studiu, iar beneficiarii studiilor au dreptul doar asupra rezultatelor in sens matematic, statistic.

Atata timp cat legea nu ne impune, MAPPERS CONSULT nu va divulga informatiile individulale colectate prin intermediul acestei platforme.